Ізоіндол жовто-помаранчевий Kremer

24000 Ізоіндол жовто-помаранчевий Kremer - сяючий помаранчевий пігмент
Ізоіндол жовто-помаранчевий Kremer
є в наявності

24000 Ізоіндол жовто-помаранчевий Kremer

Модель: 24000
Виробник: Kremer
Фасовка: 20г
350.00 грн

24000 Ізоіндол жовто-помаранчевий Kremer - сяючий помаранчевий пігмент, має теплий червонувато-жовтий відтінок, нагадує кадмієвий жовтий темний, що значною мірою збігається з тоном індійського жовтого замінника. У глазурі або білих сумішах колір виглядає дещо холоднішим.

Він широко використовується в сумішах з неорганічними пігментами,в основному для заміни токсичного жовтого хрому. Ізоіндол жовто-помаранчевий доступний, залежно від молекулярного розміру, як глазуруючий пігмент, а також блискучий непрозорий пігмент. Чим дрібніші частинки пігменту, тим краще глазуруючи властивості. За молекулярною структурою цей пігмент відноситься до групи ізоіндолінових пігментів.

Має світлостійкість розбавлений = 6, середній = 7, концентрований = 7 (де 1- погано, 8 - найкраще).

Нетоксичний, виразно глазуруючий пігмент демонструє світлостійкість 7 у концентрованій формі та помірному розведенні, а також

світлостійкість 6 у сильному розведенні, що все ще відповідає хорошій стійкості. У кислому середовищі ізоіндол жовто-помаранчевий менш рекомендований (світловостійкість 4) і абсолютно непридатний для лугу або вапна. Тим не менш, цей пігмент за світлостійкістю значно перевершує азобарвники, які домінували десятиліттями!

Особливою перевагою цього пігменту є його надзвичайна інтенсивність.

Стійкість до розчинників дуже добра у всіх розчинниках, які стосуються художників (5).

P.Y. 139.56298

Увага: дуже легкий пігмент: розпилюється! При використанні з цементом тільки для внутрішніх робіт. Не обробляти соляною кислотою.
Підходить для темпери, акварелі/гуаші, олії, скрипкового лаку/дерев’яних поверхонь, акрилу.





Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре